HRVATSKA 6. NA FIFINOJ LJESTVICI

Domagoj
0 0
Read Time:35 Second

Hrvatska nogometna reprezentacija napredovala je za jedno mjesto na Fifinoj ljestvici i sada zauzima 6. poziciju nakon osvajanja srebrne medalje na Ligi nacija.

Uoči posljednjeg reprezentativnog ciklusa Vatreni su bili na 7. mjestu najboljih reprezentacija na svijetu, ali su zbog pobjede nad Nizozemcima u polufinalu gore spomenutog natjecanja zamijenilimjesta. Hrvatska na kontu ima 1742.55 bodova, dok Oranje imaju 1731.23 bod.

Svjetski prvaci Argentinci su prvi, prate ih Francuzi dok popis tri najbolje reprezentacije zaključava Brazil. Do sada su najbolje pozicije Hrvatske od osamostaljenja ona iz 2018. kad su izabranici Zlatka Dalića bili 4 u ukupnom poretku nakon srebra u Rusiji odnosno Ćirini brončani iz Francuske 1998. koji su također bili 4 na Fifinoj ljestvici.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Strava kod Mostara: Muškarca usmrtili njegovi volovi

Tijelo 73-godišnjaka oko 15:15 u četvrtak pronašao je muškarac, koji je o tome obavijestio policiju. Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije kazali su kako je utvrđeno da se radi o nesretnom slučaju. Nesretni muškarac svakih nekoliko dana volovima je nosio vodu, pa tako i u četvrtak, no kući se nije vratio u uobičajeno […]

Pretplatite se