Gradi se nova školska sportska dvorana u Čitluku

admin
0 0
Read Time:39 Second
Nakon što je u proteklom razdoblju završeno postavljanje krova, radovi na izgradnji sportske dvorane Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića nastavljeni su unutarnjim uređenjem tribina, svlačionica i popratnih prostorija.

Druga faza radova vezanih za izgradnju sportske dvorane čitlučkog srednjoškolskog centra uključivala je postavljanje krovne konstrukcije i moderno dizajniranih Kingspan X-Dek panela, a vrijednost radova postavljanja krova iznosila je cca 150.000 KM.

Tijek radova možete pogledati u priloženom videu:

Po završetku ovih radova nastavljena je treća faza, koja obuhvaća preostale radove potrebne za završetak izgradnje i stavljanja u funkciju dvorane. Ukupna vrijednost ugovorenih radova u trećoj fazi izgradnje iznosi 700.928,50 KM, a ugovore za izvođenje radova u drugoj i trećoj fazi Općina Čitluk potpisala je s tvrtkom GD Konstrukcije – Mostar, nakon provedene zakonom propisane procedure javnih nabava.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatski prvak natjecanje otvara gostovanjem kod Bayerna

UEFA je u subotu objavila točnu satnicu odigravanja utakmica UEFA Lige prvaka u kojoj sudjeluje Dinamo, a hrvatski će prvak natjecanje otvoriti gostovanjem 17. rujna protiv minhenskog Bayerna. Zagrebački je klub ove sezone deveti put u povijesti izborio plasman u Ligu prvaka, i to u sezoni u kojoj će premijerno […]

Pretplatite se