Dalmatinci pod snijegom: Evo nas kao da smo u Lici

admin
0 0
Read Time:49 Second

Ralica nije prošla, snijega ima poviše Dubaca. kao da smo u srcu Like, rekao je Marin iz Gornjih Brela koji se automobilom našao usred jakog vjetra i snijega na putu prema Donjim Brelima. Ipak, rekao je kako će djeca biti vesela kada dođe.

 

Snijeg i led stvaraju velike probleme diljem Hrvatske, ali i na Jadranu. Neko vrijeme je bio zatvoren i dio Jadranske magistrale od Piska do Donjih Brela nedaleko Makarske.

Iz DHMZ-a su upozorili kako je u subotu na snazi crveni meteoalarm za područje cijele jadranske obale.

Snijeg je zasuo i istočne splitske gradske četvrti, a padao je zajedno s kišom koja se topila u dodiru s tlom. Prema prognozi, snijeg bi, uz kišu i olujnu buru mogao padati cijelog dana.

Osim u Omišu, snijeg je pao i u Solinu. Cijelo Zabiokovlje pod snježnim pokrivačem. U Zagvozdu ga ima petnaestak i više cm. Golo brdo 20cm, prijevoj Turija i više.

24 sata

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Evo kakvo je stanje s cestom prema Blidinju

“Dragi gosti, snijeg na Blidinju i dalje pada te uz jak vjetar stvara probleme u prometu. Cesta Rakitno – Blidinje zatvorena je do poboljšanja uvjeta. Nakon smirivanja nevremena počinju radovi na uređivanju ski staze pa kroz naredne dane možemo očekivati otvaranje skijaške sezone”, istaknuli su.  

Pretplatite se