Danas kiša u Bosni i Hercegovini, pogledajte kakvo vas vrijeme očekuje naredna tri dana

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

U Bosni i Hercegovini danas će biti oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka oko 11 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka oko 17 stupnjeva.

U petak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 11, na jugu zemlje do 14. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stupnja.

U subotu se očekuje pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Jače padavine se očekuju tijekom noći na nedjelju. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9, na jugu zemlje do 12 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23.

U nedjelju će u Bosni i Hercegovini biti oblačno sa kišom. Obilnije padavine se prognoziraju na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 12, na jugu zemlje do 16 stupnjeva.Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Srednja strukovna škola u Livnu i Fakultet zdravstvenih studija potpisali sporazum o suradnji

Srednja strukovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića u Livnu i Fakultet zdravstvenih studija mostarskoga sveučilišta potpisali su u srijedu sporazum kojim su se obje strane obvezale na uzajamnu suradnju u sklopu znanstvene, nastavne i stručne djelatnosti. Uime Fakulteta zdravstvenih studija sporazum je potpisala dekanica prof. dr. sc. Vejdana Tomić, a uime […]

Pretplatite se