Sarajevo je u četvrtak bilo najhladniji glavni grad u Europi, maksimalna temperatura iznosila 15 stupnjeva

admin
0 0
Read Time:43 Second

Prema mjerenju temperatura zraka u glavnim gradovima zemalja Europe Sarajevo je u četvrtak zauzelo prvo mjesto kao najhladnija europska prijestolnica.

Već dugo se u Bosni i Hercegovini čeka na toplije vrijeme i prestanak padalina koje su izazvale poplave u pojedinim regijama naše zemlje i napravile veliku štetu poljoprivrednicima.
Niske temperature u ovom vremenskom periodu su zasigurno iznenadile mnoge, a Sarajevo je danas bio najhladniji glavni grad u Europi.
Temperatura zraka je danas u Sarajevu dostigla samo 15 stupnjeva. Slijedi Reykjavik, glavni grad Islanda u kojem je danas zabilježeno 17 stupnjeva.
Najtoplije je bilo u Lisabonu (32) i Oslu (31).
U narednim danima se prognozira dugoočekivan prestanak padalina i porast temperatura do čak 33 stupnja.
Stabilniji period se na zapadu, jugozapadu i jugu Bosne i Hercegovine očekuje od 16., a u centralnim, sjevernim i istočnim predjelima stabilizacija se prognozira od 20. lipnja.

Vecernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Luka Modrić još jednom pokazao veliko srce

Foto:HINA Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još jednom je pokazao kako, osim sjajnog nogometnog umijeća, ima i veliko srce. Kapetan “Vatrenih” je naime priuštio dan za pamćenje teško bolesnom desetogodišnjem Tinu Vukadinu iz Roermonda, prenosi Hina list De Limburger. Dječak boluje od teške metaboličke bolesti, zbog toga je u […]

Pretplatite se