Blokirano više od 102 tisuće računa poslovni subjekata u BiH: Pogledajte popis poslovnih subjekata

admin
0 0
Read Time:50 Second

Centralna banka Bosne i Hercegovine (CBBH) objavila je ažurirani popis blokiranih računa firmi u BiH.

U novom izvještaju o blokiranim računima u Jedinstvenom registru računa CBBiH navedeno je da su u BiH početkom srpnja bila blokirana 102.744 računa firmi te da 56.150 firmi ima blokiran bar jedan račun.

Ukupan broj blokiranih računa firmi u odnosu na mjesec ranije uvećan je za 141, a broj firmi koje imaju blokiran bar jedan račun za 135.

U novom izvještaju, koji sadrži 4.138 stranica (10 više nego prethodni), pobrojane su firme iz svih sfera društvenog života, od gospodarskih poduzeća, prodavaonica, frizerskih salona, benzinskih crpki, ljekarni, ambulanata, kafića i restorana, do raznih agencija, zadruga i firmi. Na ovom popisu se nalaze i rudnici, mjesne zajednice, općine i sportski savezi.

U prvom izvještaju Centralne banke BiH, objavljenom početkom studenog 2012. godine, broj blokiranih računa firmi u BiH iznosio je 58.038, dok su 35.694 firme imale bar jedan blokiran bankarski račun.Na linku pogledajte popis blokiranih tvrtki.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Brozović postao najbolje plaćeni hrvatski sportaš, zarađivat će nevjerojatan iznos

Daniele Mascolo/REUTERS Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović dugo vremena držao je prvu poziciju na listi najplaćenijih hrvatskih sportaša, a Marcelo Brozović će ga svrgnuti potpisom za bogati Al Nassr gdje bi trebao inkasirati 100 milijuna eura za tri godine. Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Marcelo Brozović (30) od danas je i […]

Pretplatite se