Arsenal, City i drugi velikani prate Hrvata za kojeg niste čuli, cijena će biti preko 5 mil. eura

admin
0 0
Read Time:58 Second

Daily Mail piše da je cijena Klapije oko pet milijuna eura što bi bio odličan posao za drugoligaški hrvatski klub. Klapija je velik nogometni talent, ofenzivni vezni igrač koji može biti i napadač.

Arsenal je novi velikan koji prati Dina Klapiju, 16-godišnjeg talentiranog nogometaša iz Kustošije. Za ovoga velikog talenta koji je rođen u Sjedinjenim Američkim Državama no nastupao je za mlađe hrvatske uzraste zainteresirani su još Chelsea, Manchester United, Borussija Dortmund i RB Leipzig.

Daily Mail piše da je cijena Klapije oko pet milijuna eura što bi bio odličan posao za drugoligaški hrvatski klub.  Klapija je velik nogometni talent, ofenzivni vezni igrač koji može biti i napadač.

Hrvatski nogomet ga itekako zanima, kao i potencijalna budućnost u reprezentaciji. Iako je rođen u SAD-u te je prošao U-15 kamp reprezentacije SAD-a, u prosincu je bio kod Roberta Jarnija, u kampu hrvatske U-17 reprezentacije, za koju je odlučio igrati. U Medulinu je igrao za Hrvatsku protiv Crne Gore (2:0).

Podsjećamo, Kustošija je ljetos prodala Mikayla Fayea (19) u Barcelonu za 4.4 milijuna eura i 20 posto idućeg transfera. Sada joj se opet smiješi odlična zarada.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kako riješiti problem rada “na crno” u Federaciji?

Kontrole koje provodi Porezna uprava FBiH (PUFBiH) na području Federacije BiH i dalje pokazuju da poslodavci još uvijek angažiraju značajan broj radnika za obavljanje određenih poslova bez zasnivanja radnog odnosa. Analize izvršenih kontrola u ovoj godini pokazuju da je broj neprijavljenih radnika koji se zatekne u trenutku inspekcijskog nadzora još […]

Pretplatite se