Prve najave snijega u BiH

admin
0 0
Read Time:57 Second
Razvoj nestabilnosti u petak i u dane vikenda uvjetovat će fronta koja će na prostor Bosne i Hercegovine donijeti nove padaline. U petak i subotu izvjesni su pljuskovi širom zemlje, uz umjeren do jak vjetar.
Drugog dana vikenda više padalina se očekuje na jugu zemlje, a na planinama nije isključena pojava snijega. Od ponedjeljka, 13. studenog očekuje se prestanak padalina, a tijekom dana doći će do postupnog razvedravanja.
Stabilne vremenske prilike prognoziraju se do četvrtka, 16. studenog. Minimalne temperature zraka varirat će od 3 do 8 stupnjeva Celzijusa u Bosni, na području Hercegovine od 7 do 12. Najveće dnevne vrijednosti temperatura bit će u rasponu od 10 do 15 stupnjeva u Bosni.
Na jugu zemlje do 17 stupnjeva. Izraženije padaline moguće su od četvrtka, 16. studenog. Nestabilno vrijeme zadržat će se do kraja prognoznog perioda, 23. studenog.
U periodu od 17. do 20. studenog moguć je snijeg u zapadnim, jugozapadnim i centralnim područjima. Jutarnje temperature kretat će se između -1 do 5 stupnjeva. Maksimalne očekivane temperature varirat će između 0 do 6 stupnjeva u Hercegovini do 9 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.
bljesak.info Foto: Pixsabay
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Očajni uzgajivači mandarina: 20 godina koristimo isti pesticid, sad odjednom smeta

Pakiranje mandarina iz Hrvatske, koje je bilo namijenjeno izvozu na tržište Srbije, zaustavljeno je nedavno na granici sa Srbijom i naloženo je njegovo uništenje na siguran način zbog pronađenog nedozvoljenog pesticida. Neven Mataga, proizvođač mandarina iz Opuzena gostovao je u četvrtak u Novom danu gdje je govorio o zabrani izvoza […]

Pretplatite se