Španjolski novinar: Modrić će biti među četiri Realova kapetana u današnjoj postavi

admin
0 0
Read Time:51 Second

CADIZ će u 18:30 ugostiti Real Madrid u 14. kolu La Lige. Španjolski novinar Miguel Angel Diaz na X-u (bivšem Twitteru) objavio je da će Luka Modrić (38) biti u početnom sastavu madridskog kluba. “Četiri Realova kapetan počet će utakmicu protiv Cadiza: 1. Nacho, 2. Modrić, 3. Carvajal, 4. Kroos. Ancelotti će Rodryga vjerojatno ostaviti na klupi, a Brahim će krenuti od prve minute”, napisao je Diaz.

Marca, najčitaniji španjolski sportski medij, također je najavila da bi Modrić trebao nastupiti od prve minute, a razlog za to su ozljede prvotimaca Aureliena Tchouamenija i Eduarda Camavinge. Zaigra li Modrić protiv Cadiza, bit će mu to 161. nastup za Real nakon 35. rođendana, čime će srušiti rekord Paca Buya iz ožujka 1996. godine.

Modrić je ove sezone, nakon što je ljetos produljio ugovor za godinu dana, odbivši bogate saudijske ponude, postao rezervna opcija u sastavu trenera Carla Ancelottija. Kapetanu hrvatske reprezentacije susret s Cadizom mogao bi biti sedmi put u 18 ovosezonskih utakmica da će biti u početnoj postavi.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hercegovina s 2400 sunčanih sati godišnje može pogurati BiH da postane lider u proizvodnji struje

S obzirom na klimatološke značajke koje se, uz ostalo, reflektiraju i kroz više od dvije tisuće sunčanih dana godišnje, južni dijelovi zemlje, konkretno regija Hercegovina, imaju kapacitet i potencijal doprinijeti tomu da BiH postane jedan od vodećih proizvođača električne energije koristeći snagu sunca. Farooq Sher, izvanredni profesor Sveučilišta Nottingham Trent, […]

Pretplatite se