Uhićena mlada zvijezda Manchester Uniteda

admin
0 0
Read Time:44 Second

Nogometaš Manchester Uniteda, 21-godišnji Mason Greenwood, u subotu je ponovno uhićen, zbog sumnje da je prekršio uvjete pod kojima je uz jamčevinu pušten na slobodu, nakon što je u siječnju ove godine osumnjičen za napad, silovanje i prijetnju ubojstvom. 


Prema pisanju BBC-a Greenwood je uhićen u svom domu u Bowdonu, gradiću koji se nalazi u predgrađu Manchestera.

Predstavnik manchesterske policijske uprave izjavio je u priopćenju da je “u subotu izvršeno uhićenje 21-godišnjeg mladića, zbog optužbe o kršenju uvjeta za jamčevinu” te dodao da je “istraga u tijeku”.

Nakon što su u siječnju na društvenim mrežama objavljene fotografije i video snimke zbog kojih je Greenwood uhićen, Manchester United je odmah suspendirao mladog nogometaša na neodređeni rok.

Greenwood je prošao Unitedovu akademiju, a u prvoj momčadi je debitirao 2018. Prošao je sve reprezentativne selekcije i ima jedan nastup za seniorsku izabranu vrstu Engleske.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

RK Delminium: Rezultati današnjih utakmica

GSD Tomislavgrad; 15.10.2022. godine Danas su odigrane utakmice 2. kola rukometnoog prvenstva Herceg Bosne za mlađe uzraste u kojima su naše rukometašice izgubile od vršnjakinja iz Uskoplja, a rukometaši su prošli polovičnim rezultatom, jedna izgubljena utakmica i jedna pobjeda protiv vršnjaka iz Žepča. Liga RSHB za mlađe uzraste, kadetkinje uzrast […]

Pretplatite se