Novo razočaranje za Modrića?

admin
0 0
Read Time:49 Second

NAKON što je u prošlom kolu odigrao svih 90 minuta u Realovoj pobjedi 2:0 protiv Getafea i tako prekinuo niz od dvije uzastopne ligaške utakmice koje je proveo na klupi, Luka Modrić neće biti u početnoj postavi svoje momčadi u gradskom derbiju s Atleticom. Ovo najavljuje As uz prognozu početnog Realovog tima pred susret kojim se može odvojiti na četiri boda razlike u odnosu na drugoplasiranu Gironu.

“Jako je teško takvu legendu ostaviti na klupi za pričuvne igrače. Mogu mu samo zahvaliti na svemu što je napravio otkako sam ja u klubu. Stvarno me to pogađa, teško mi je zbog toga”, rekao je Realov trener Carlo Ancelotti u najavi susreta, a čini se da će to i napraviti.

As navodi da će u sredini terena za današnji derbi (21 sat) biti Toni Kroos i Eduardo Camavinga, dok će Federico Valverde i Jude Bellingham zauzeti preostale, bočne pozicije u veznom redu, iza Viniciusa Juniora i Rodryga. “To gura Modrića na klupu”, zaključuje As.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Europi traženi analitičari cyber-sigurnosti, a u BiH IT stručnjaci, farmaceuti...

Kriza, globalizacija i razvoj tehnologije donose sveobuhvatne i brze promjene na tržištu rada. Istraživanja provedena na europskoj razini, kao i ona u BiH, ipak pokazuju određene razlike; u Europi, naime, prednjače cyber-zanimanja, dok je u BiH i dalje velika potražnja u strojarstvu, građevini… Prema posljednjem izvješću LinkedIna o perspektivama tržišta […]

Pretplatite se