DRŽAVNI TAJNIK ZA HRVATE IZVAN RH U SREDNJOJ BOSNI

admin
0 0
Read Time:45 Second

 

Državni tajnik Središnjeg ureda za Hrvate izvan RH gospodin Zvonko Milas boravio je u Srednjoj Bosni. U općini Novi Travnik sastao se s načelnikom Stjepanom Dujom koji koji ga je upoznao sa završenim projektima ali i onima koji su u tijeku a podržani su od strane Središnjeg ureda za Hrvate izvan RH.

”Novi Travnik je mjesto ugodnog življenja a sve zahvaljujući potpori hrvatske vlade koja je ključni partner u svim razvojnim projektima ove općine. Naš izbor je jasan – Zvonko Milas i lista HDZ-a u XI. izbornoj jedinici”, poručio je Stjepan Dujo, načelnik Općine Novi Travnik gdje su jutros boravili kandidati s liste HDZ-a XI. izborne jedinice koji su obišli niz projekata čiju realizaciju pomaže Vlada Republike Hrvatske i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske. Opširnije u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

DEGUSTACIJA PREMIUM KUTJEVAČKIH VINA U HOTELU "KUPRES"

  Ljubitelji vina imali su priliku kušati lepezu Kutjevačkih Graševina u hotelu “Kupres” obiteljskom kompleksu koji njeguje tradiciju gotovo dva desetljeća. Promociju Premuim vina otvorio je predstavnik vinarije “Kutjevo” a gostima se prigodno obratio i vlasnik hotela Milan Raštogorac. Više u prilogu:

Pretplatite se