Najava utakmice: HKK Tomislav preko Rame pokušava izboriti doigravanje

admin
0 0
Read Time:40 Second

HKK Tomislav Jako Bau će sutra, 14. travnja u okviru 18. kola lige Košarkaškog saveza Herceg – Bosne gostovati kod HKK Rama gdje će igrati odlučujuću utakmicu za ulazak u doigravanje.

Bit će to ujedno i posljednje kolo regularnog dijela prvenstva u kojemu je Tomislav jedino pobjedom siguran putnik u doigravanje.

„Sigurni smo da će naši dečki dati sve od sebe u ovoj utakmici i pokušati izboriti dva boda na vrućem i neugodnom gostujućem terenu. Valja kazati da su seniori Rame prošlogodišnji osvajači lige Herceg-Bosne, te su izborili plasman u Premijer ligu BiH, ali zbog financijakih razloga nisu nastupili u najvišem rangu BiH košarke“, poručili su iz Tomislava.

Utakmica počinje u 19 sati, a svi oni koji neće moći biti na tribinama direktan prijenos susreta moći će pratiti putem kanala @sport_hercegovina.

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Poraz juniora HNK Tomislav u Posušju

Izabranici Ivice Sušilovića u petak su igrali gostujuću utakmicu 23. kola juniorskog prvenstva protiv svojih vršnjaka u Posušju. Ekipa Tomislava poražena je rezultatom 2:1, a jedini pogodak postigao je Tomislav Duvnjak. Ovim porazom juniori se nalaze na devetom mjestu s 22 osvojena boda. Tomislavcity/HNK Tomislav

Pretplatite se