HRVATSKA VLADA POMAŽE HRVATE U BOSNI I HERCEGOVINI

admin
0 0
Read Time:59 Second
U vijećnici Općine Grude održan je dvadeseti sastanak Koordinacije načelnika/gradonačelnika i predsjednika županijskih vlada nakon kojeg su potpisani ugovori o provedbi projekta potpore Hrvatima u BiH u svrhu socijalnog razvoja lokalne zajednice.

Domaćin sastanka, načelnik Gruda Ljubo Grizelj podsjetio je kako su sastanci Koordinacije dobra prilika de se između predstavnika vlasti različitih razina razmjene informacije o aktualnoj društveno-političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas dodao je kako je na sastanku u Grudama napravljena retrospektiva onoga što je učinjeno u proteklih osam godina na realizaciji projekata koji se financiraju uz potporu Republike Hrvatske.

Nakon sastanka Koordinacije uslijedilo je svečano potpisivanje i uručivanje ugovora za provedbu projekta potpore Hrvatima u BiH u svrhu socijalnog razvoja lokalne zajednice u ovoj godini.

Državni tajnik za Hrvate izvan RH gospodin Zvonko Milas u Širokom Brijegu je potpisao ugovor s gradonačelnikom Kraljevićem o obnovi Širokobriješke gimnazije. Gospodin Milas ističe obrazovanje kao ključ svega te da će sredstva odobrena od Vlade RH omogućiti što brži povratak djece u školske klupe Gimnazije fra Dominika Mandića. Opširnije u prilogu:

https://youtu.be/A4p4ggtKgV8?si=6SV2xI96Msx09uYF
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

As: I malo Modrića je puno

CARLO ANCELOTTI pronalazi način da uključi Luku Modrića u igru momčadi unatoč snazi i brojnosti koju ima u veznom redu, bilo da je starter ili da je luksuzna zamjena za Tonija Kroosa, kao što je to bio u posljednjoj utakmici, piše španjolski As u novom tumačenju situacije hrvatskog kapetana u […]

Pretplatite se