OKO 90 NATJECATELJA NA SPIN KUPU NA BUŠKOM JEZERU

admin
0 0
Read Time:42 Second

U organizaciji Ekološke Udruge sportskih ribolovaca Buško jezero, na velikoj brani u Kazagincu, održan je 3. Međunarodni spin kup Buško jezero 2024. Na 90 slobodnih mjesta, prijavili su se natjecatelji koji su na ovaj kup stigli iz 6 zemalja.

Natjecanje je bilo podijeljeno u dva dijela. U prvom dijelu natjecanja aktivnost ribe je bila veoma mala. Drugi dio natjecanja mnogo je obećavalo ali nažalost krenula je padati kiša koja je pojačavala iz minute u minutu i u jednom trenutku došlo je do pravog potopa koji je duže potrajao, te kiša nije prestajala padati do kraja natjecanja. Veliki dio ribara, nepripremljen na ovu situaciju, odustao je od natjecanja, dok je 15-ak najupornijih ostalo do samog kraja.

Završetkom natjecanja organizacijski odbor odlučio je da se nagrade podjele između natjecanja u vidu tombole. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dva nova igrača na treningu reprezentacije. Šutalo trenirao s povezom na nozi

DEVETI je dan priprema reprezentacije u Rijeci za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Hrvatska je sinoć na Rujevici s 3:0 uvjerljivo slavila protiv Sjeverne Makedonije u prvoj pripremnoj utakmici prije Eura, a reprezentacija će u Rijeci boraviti do petka, kada igrači i stručni stožer lete za Lisabon, gdje će dan kasnije […]

Pretplatite se