Članovi AK „Puls“ na Vučko trailu

admin
0 0
Read Time:48 Second

Proteklog vikenda održan je najbolji trail u državi i širem okruženju – Vučko trail.

Ljubitelji prirode i planinskog trčanja mogli su birati jednu od četiri distance: 13, 40, 60 i 105 kilometara. Broj sudionika koji su se našli na startu bio je veći od 1000, a do cilja je došlo nešto manje od 900 natjecatelja.

Sudjelovali su i članovi AK „Puls“ iz Tomislavgrada koji kažu kako je organizacija bila vrhunskoj razini.

Na zelenoj stazi, dugoj 13 km i sa 650 m elevacije, među više od 550 sudionika, mjesto na startu zauzeli su Josipa Barišić i Ante Klišanin.

Pulsaši Krešimir Tabak i Ante Mamić uspjeli su završiti utrku pa je tako Krešimir do cilja došao sedmi za 5,31,10 i potvrdio prošlogodišnji plasman, dok je Ante također bio odličan i cilj ugledao nakon 7 sati, 20 minuta i 21 sekundu, a Josipa Barišić (1,41,35), koja je bila šesta u iznimno jakoj ženskoj konkurenciji, stoji u objavi atletskog kluba.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Tomislavgradske mažoretkinje izborile zlato koreografijom “Rim Tim Tagi Dim”

Proteklog vikenda u Vitezu je održan veliki plesni i mažoret festival pod nazivom LDF Dance fest.  Ovaj 15. po redu međunarodni festival okupio je više od 1300 sudionica iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Mađarske, odnosno 45 plesne i mažoret organizacije. Na festivalu su nastupile i Tomislavgradske mažoretkinje koje […]

Pretplatite se