Stiže velika promjena vremena u BiH

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Za dane vikenda uz kišu i temperature zraka bit će znatno niže. Na planinama nije isključen snijeg.

Početak mjeseca studenog u Bosni i Hercegovini neće donijeti veće promjene vremenskih prilika. U prvim danima studenog nastavit će se suho, nadprosječno toplo i pretežno sunčano vrijeme. U kotlinama i duž riječnih tokova u jutarnjim satima moguća je slaba magla ili niska oblačnost.

Sredinom tjedna izvjesno je više oblaka u zapadnim područjima Bosne. Od petka (04.11.) slijedi veće naoblačenje ali i padaline koje će se tijekom dana proširiti na veći dio naše zemlje. Za dane vikenda uz kišu i temperature zraka bit će znatno niže. Na planinama nije isključen snijeg.

Minimalne jutarnje temperature zraka varirat će od 4°C do 9°C u Bosni, na jugu Hercegovine do 13°C. Najviše dnevne temperature između 17°C i 22°C, na jugu zemlje do 24 stupnja.

Početkom narednog tjedna (od 07.11.) stabilizacija vremenskih prilika. Zadržat će se pretežno oblačno ali će temperature zraka biti u porastu.

Stabilno uz promjenjivu naoblaku prema trenutnim raspoloživim podacima zadržat će se do kraja prognoznog perioda.

Jutarnje temperature varirat će u rasponu između 5°C i 10°C u Bosni do 12°C u Hercegovini. Maksimalne temperature kretat će se između 13°C i 16°C u Bosni do 19°C u Hercegovini.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Uznemirujuće snimke: medicinske sestre šamarale štićenicu u staračkom domu, ostali se smijali

Snimak nasilja u kome zaposlena Doma za starije šamara stariju ženu dok se u pozadini čuje smijeh zgrozio je kosovsku javnost. Policija je objavila kako su uhićene dvije medicinske sestre koje su radile u Domu za starije u Peći pod sumnjom da su izvršile fizičko nasilje nad starijom ženom koja […]

Pretplatite se