NOVO VRŠNJAČKO NASILJE U ŠKOLI: Dječaka iz Jablanice petorica udarala šakama i nogama do dolaska učiteljice

admin
0 0
Read Time:30 Second

Prema pisanju portala JablanicaLive jučer je oko 15 sati Policijskoj postaji Jablanica prijavljen slučaj vršnjačkog nasilja. 

Prema prvim saznanjima maloljetni A. K je dobio lakše tjelesne ozljede nakon čega je isti zbrinut u domu zdravlja Jablanica.

Nakon što su ga oborili na pod, petorica vršnjaka udarali su ga šakama i nogama do dolaska učiteljice. Prema pisanju navedenog portala, među sudionicima se našao i sin glavnog Imama u Jablanici.

Prema riječima roditelja A. K. slučaj je već prijavljivan učiteljici Hajriji Zahirović u protekle tri godine koja nije prosljeđivala dalje ovo nasiličko ponašanje djece, niti pedagogu, niti direktoru škole.

 

 

Ramski Vjesnik

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Cro Cop će trenirati hrvatsku specijalnu policiju

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović potpisao je ugovor o volontiranju s Mirkom Cro Copom Filipovićem koji će na Policijskoj akademiji “Prvi hrvatski redarstvenik” obučavati pripadnike specijalnih interventnih snaga. Ugovor o volontiranju našeg proslavljenog UFC i K1 borca i nekadašnjeg specijalca Antiterorističke jedinice Lučko potpisan je u prostorijama Policijske akademije, obnovljenima […]

Pretplatite se