Pogledajte kako napreduje izgradnja prvog Lidla u BiH

admin
0 0
Read Time:35 Second

Bijeljina je jedan od gradova koji sigurno dobiva trgovački centar “Lidl”, a reporter InfoBijeljina je fotografirao dosadašnji tok radova na izgradnji. Radovi, kako su oni zabilježili, napreduju i objekt je već dobrim dijelom sagrađen.

Podsjećamo, njemačka kompanija Lidl, koja je 2021. godine registrirala svoju firmu u BiH, počela je izgradnju objekta u Bijeljini prošle godine, u rujnu. U pitanju je lokacija pored nove autobusne stanice, na kutu ulica Šabačkih đaka i Raje Banjičića.

Ranije su mediji prenosili da će u Bijeljini biti i centar za edukaciju radnika između Srbije i BiH. Poslovna politika Lidla nalaže da se izgradi određeni broj objekata uvezanih u glavni distributivni centar i da svi budu otvoreni u isto vrijeme.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ponovno pale cijene nafte na svjetskom tržištu

Cijene nafte na svjetskom tržištu u srijedu su dodatno pale zbog strahovanja da će daljnja povećanja kamatnih stopa u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) umanjiti potražnju za naftom u najvećem svjetskom potrošaču nafte, javlja Anadolija. Ova strahovanja su uslijedila u trenucima dok investitori čekaju podatke o zalihama američke sirove nafte koji […]

Pretplatite se