Dani Petra Miloša u Tomislavgradu

admin
1 0
Read Time:49 Second

Dani Petra Miloša održat će se 9. i 10. rujna 2022. u Tomislavgradu i Crvenicama.

„Sasvim slučajno sam rođen i sasvim slučajno u selu Crvenice kraj Tomislavgrada dva dana uoči Ilindana 1948. godine. Slučajno sam, kao prvi u selu, završio fakultet.” – Petar Miloš, duvanjski književnik i novinar

Kulturno – informativni centar Tomislavgrad, Društvo hrvatskih književnika Herceg-Bosne i HKUD Crvenice, pod pokroviteljstvom Općine Tomislavgrad organiziraju prvi dan programa 9. rujna u kinodvorani u 19:00 sati.

Prvog dana programa održat će se nastupi HKUD-a Crvenice i Škole mjuzikla i glume KIC-a te dodjela nagrade za najbolju kratku priču. Na natječaj za najbolju kratku priču ove godine je stiglo 99 prijava.

Drugi dan 10. rujna će se održati u Crvenicama na izletištu Studena u 15:00 sati i bit će popraćen ugodnim druženjem i nastupom HKUD-a Crvenice.

Događaj su financijski potpomogli: Općina Tomislavgrad, Ured za Hrvate izvan RH; Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ i Fondacija za bibliotečke djelatnosti FBiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Proslavljen blagdan Male Gospe na Šćitu

U dvorištu Franjevačkog samostana na Šćitu u Rami služena je središnja sveta misa u 11:00 sati koju je predvodio fra Mario Knezović. U svetištu Gospe Ramske, 8.9.2022. okupili su se brojni hodočasnici kako iz Bosne i Hercegovine tako i Hrvatske i svijeta. Mnogi su danas i kroz dane trodnevnice hodočastili […]

Pretplatite se