Tri, dva, jedan – kuhaj! je kulinarski događaj u kojemu natjecatelji pokazuju svoje vještine u kuhanju te najbolji par osvaja vrijednu nagradu.
Ove godine projekt se realizirao prvi put u Grudama u Gateru.
Događaj je lokalnog karaktera, a natjecatelji su pripremali kako lokalne tako i strane specijalitete kao što su tuna steak, pastrva drežnička, lubin, orada, srdela, dagnje na buzaru, gulaš, pura i sataraš, čorbanac, pivac s purom, kozletina lešo, biftek, ramstek, hercegovački ćevap, hercegovačka tava, juneći repovi…
Tročlani žiri Ante Barić, Dinko Pešorda i Rajko Ćutuk kušao je i ocjenjivao svako jelo.
Pobjednici prvog kulinarskog showa “3,2,1 kuhaj” Grude 2022. su Josip Grubišić i Marinko Širić koji su pripremali juneće repove i koljenicu.
Nakon izbora pobjednika i preuzimanja nagrade, druženje uz tamburaše se nastavilo do kasno u noć.
pogledajte fotogaleriju i prilog:
https://www.youtube.com/watch?v=KrXHOwVtrsM