Mate Bulić: Vidimo se 8. kolovoza na Blatničkim notama dobrote

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Ovo je svojevrsni povratak kralja dobre zabave, kako ga naš narod voli nazvati, nakon životne bitke koju je izborio u proteklom razdoblju.

Informaciju o održavanju koncerta nam je potvrdio sam Mate u razgovoru. Kaže kako koncert je ujedno njegova zahvala svima na podršci koju su on i obitelji dobili u teškim životnim trenutcima, koji su sada hvala Bogu iza njega. Mate je iskoristio prigodu te je svima poželio sretan i blagoslovljen Uskrs.

Otkrio nam je kako će Blatničke note dobrote, nakon dvogodišnje pauze, zasigurno biti jedan od najvećih glazbeno-društvenih događaja u 2022. godini i to ne samo u Hercegovini.

Okupit će se tu bojni Matini prijatelji s Hrvatske glazbene scene, a svi će oni na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici s tisućama Hrvata iz domovine i dijaspore zapjevati kao jedan.

Već devetu godinu zaredom Blatničke note dobrote uz zajedništvo našega naroda šalju poruke ljubavi prema onima u potrebi. I ovogodišnji koncert biti će humanitarnog karaktera, kakvi su bili i svi dodasašnji.

Kako nam je rekao Mate, pripreme se u punom jeku, ekipa iz Blatnice već je zasukala rukave i razrađuju sve do posljednjega detalja.

U svakom slučaju ponedjeljak 8. kolovoza rezervirajte za Blatničke note dobrote. Dobre energije i zajedništva neće nedostajati.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

REZULTATI PRVIH UTAKMICA ČETVRTFINALA ONL TOMISLAVGRAD

  U Tomislavgradu su odigrane prve utakmice četvrtfinala ONL. Susrert Mrkodola i Šujice završio je neodlučeno u regularnom dijelu, a nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca pobjedu je odnijela ekipa Mrkodola. U drugom susretu snage su odmjerili Stipanjići i Vedašić/Letka, a s dva pogotka Nikole Šiške ekipa Stipanjića prošla je u iduću […]

Pretplatite se