U blizini obale: Morski pas ubio Rusa u egipatskom gradu Hurghada

admin
0 0
Read Time:36 Second


Foto: Klix.ba

Ruski državljanin ubijen je u napadu morskog psa u blizini plaže u egipatskom odmaralištu Hurghada na Crvenom moru, objavio je u četvrtak ruski generalni konzulat u tom gradu.
U priopćenju objavljenom na svom službenom kanalu u aplikaciji za razmjenu poruka Telegram, konzulat je pozvao ruske turiste da budu oprezni dok su u vodi i da se strogo pridržavaju svih zabrana kupanja koje su odredile lokalne vlasti.

Ruska novinska agencija TASS objavila je da je osoba ubijena u napadu Rus rođen 1999. godine koji je stalno živio u Egiptu i nije bio turist.
Na videosnimci koja kruži društvenim mrežama, a koju zbog potresnih scena nećemo objaviti, može se vidjeti da se napad dogodio u blizini same obale.

Klix.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Pogledajte tko je od RH dobio novac za projekte u BiH

Temeljem provedenog 1. Javnog poziva za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2023. godinu, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske donio je Odluku o dodjeli financijske potpore za posebne potrebe i projekte od interesa za Hrvate […]

Pretplatite se