Evo tko je osumnjičen za ubojstvo u Grčkoj

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

U zatvoru je većina navijača koji su sudjelovali u tučnjavi i očekuje se kako će najkasnije kroz par dana izaći pred suca i doznati hoće li ih se staviti u istražni zatvor.
Nastavlja se istraga navijačkog nasilja u kojem je tijekom napada BBB-a i grčke skupine Gate 13 smrtno stradao 29-godišnji Michalis Kacuris, fan AEK-a, koji je ubijen nožem. U zatvoru je većina navijača koji su sudjelovali u tučnjavi i očekuje se kako će najkasnije kroz par dana izaći pred suca i doznati hoće li ih se staviti u istražni zatvor.

Uhićeno je preko 100 ljudi, a grčki mediji pišu kako je policija među njima uspjela izolirati pet glavnih osumnjičenih za ubojstvo. Među njima su Hrvat, Albanac i tri Grka. Grčki portal Newsit piše kako su kod Hrvata i Albanca u trenutku uhićenja nađeni noževi na sklapanje na kojima je bila krv. Oni su zbog toga odmah odvojeni od ostatka uhapšenih u blizini AEK-ovog stadiona. Od trojice Grka dvojica su 27-godišnjaci. Svi imaju debeli policijski dosje, a jedan od njih je ranije koristeći nož počinio pljačku. Drugog Grka policija je uhitila nakon što se dan kasnije na društvenim mrežama hvalio da je sudjelovao u napadu na AEK-ove navijače.

Bljesak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nakon što je ubio tri osobe, ubojica iz Gradačca izvršio samoubojstvo

Tri osobe su danas usmrćene na području Gradačca i tri ranjene iz vatrenog oružja. Radi se o punoljetnim osobama. Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. Sulejmanović je počinio samoubojstvo. Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i […]

Pretplatite se