RADOVI NA POSLOVNICI LIDL-a U MOSTARU

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second
Izgradnja prve poslovnice njemačkog trgovačkog lanca Lidl u Mostaru napreduje, a već je vidljiva veličina ovog objekta. Ova poslovnica će se nalaziti na području nekadašnjeg Žitoprometa, u ulici Ante Starčevića, u sklopu budućeg stambenog kompleksa Project C2 Mostar.
Kao datum početka radova na tabli je naveden 15. travnja 2024. a završetak radova očekuje se 15. studenog ove godine. Izvođač radove je Herc gradnja iz Bileće, a nadzor nad radovima vrši Tomić inženjering iz Ljubuškog.
LIDL je globalno prisutan lanac supermarketa koji se ističe svojom kombinacijom povoljnih cijena i visokokvalitetnih proizvoda. Njihove trgovine nude raznolik asortiman proizvoda, uključujući svježe namirnice, prehrambene proizvode, kućanske potrepštine i odjeću.
Svojim praktičnim rasporedom trgovina i pažljivo odabranim proizvodima, LIDL je postao omiljeni izbor za mnoge potrošače koji traže dobar omjer cijene i kvalitete.
Kompanija se uveliko sprema za početak rada na našem tržištu. U izgradnji je nekoliko objekata, a proces zapošljavanja je u punom zamahu.
Prema najavama, Lidl će imati trgovine širom Bosne i Hercegovine i trebale biti u svim mjestima koja imaju više od 30 tisuća stanovnika, a planira investirati oko milijardu KM i zaposli oko dvije tisuće ljudi. Lidl je u Bosni i Hercegovini registriran još 2021. godine, a u razdoblju do danas njemačka kompanija je angažirala više od 100 radnika, a osnivački kapital kompanije iznosi 284,5 mil KM.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

IMOTSKI: Koncert za pamćenje pred 25.000 ljudi

U Imotskom su sinoć nastupili Mate Bulić, Dražen Zečić i Marko Perković Thompson na koncertu nazvanom “Imotski, ne zaboravi”. Događaj se održao na stadionu Gospin dolac, a procjenjuje se da je prisustvovalo preko 25 tisuća ljudi. Prije izlaska glavnih izvođača, Bruno Rački izveo je pjesmu “Imotski, ne zaboravi”. Dražen Zečić […]

Pretplatite se