IMOTSKI: Koncert za pamćenje pred 25.000 ljudi

admin
0 0
Read Time:48 Second

U Imotskom su sinoć nastupili Mate Bulić, Dražen Zečić i Marko Perković Thompson na koncertu nazvanom “Imotski, ne zaboravi”. Događaj se održao na stadionu Gospin dolac, a procjenjuje se da je prisustvovalo preko 25 tisuća ljudi.

Prije izlaska glavnih izvođača, Bruno Rački izveo je pjesmu “Imotski, ne zaboravi”. Dražen Zečić bio je prvi od najavljenih pjevača koji je nastupio, a nakon Zečića, na pozornicu je izašao Mate Bulić, čiji je dolazak pozdravljen ovacijama i paljenjem baklji.

Posljednji je nastupio Thompson, koji je svoj nastup otvorio pjesmom “Ako ne znaš šta je bilo“, objavljenom nekoliko dana prije koncerta.

Thompson je na pozornici izveo svoje brojne hitove, a atmosfera u publici je bila odlična: pjevalo se s njim u isti glas, palile su se baklje…

Nakon ovog koncerta, Thompson je najavio prvi samostalni koncert nakon dvogodišnje pauze, također na stadionu Gospin dolac, koji će se održati u četvrtak, 8. kolovoza.

 

Slikoviti dio atmosfere od sinoć…

 

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
50 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

ZLATKO DALIĆ U LIVNU OTVORIO NOGOMETNI KAMP ZA DJECU

Nogometni kamp Zlatko Dalić je prvi puta započeo 2022. godine, u organizaciji nogometnog kluba NK Troglav 1918 Livno te uz pomoć Zlatka Dalića, grada Livna, Hercegbosanske Županije, Hrvatskog nogometnog saveza i sponzora. Od samog početka, kamp je privukao veliki broj djece iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Njemačke, Austrije, Slovenije, Švicarske, […]

Pretplatite se