Sa Svjetskom bankom o koracima za bolji zdravstveni sustav

admin
0 0
Read Time:26 Second

Kako bi precizirali aktivnosti i daljnje korake u provedbi projekta poboljšanja zdravstvenog sustava u Sarajevskoj županiji i Federaciji BiH, Ministarstvo zdravstva Sarajevske županije i ministra Enisa Hasanovića posjetili su federalni ministar zdravstva Nediljko Rimac i predstavnici Svjetske banke.

Razgovarano je o nekoliko ključnih komponenti projekta koje su usmjerene na poboljšanje primarne zdravstvene zaštite, razvoj informacijsko-komunikacijskih tehnologija te jačanje financijske održivosti zdravstvenih ustanova putem poboljšanja učinkovitosti i uvođenjem novih usluga. – Prioritet su nam ukidanje listi čekanja, educiran kadar, racionalizacija troškova i uvođenje inovacija – naglasio je Hasanović.

 

Večernji list

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatska se priprema za poplave, spremno milijun i pol vreća

Generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković u Pregledu dana na N1 komentirao je vodostaje rijeka i moguće poplave. Istočnu i središnju Europu poplave su snažno pogodile, poginulo je 16 ljudi, tisuće su ostale bez domova, a ukupna se šteta broji u stotinama milijuna eura. “Nažalost, prije svega, klimatske promjene i […]

Pretplatite se