KAKO SAM GRADIO CRKVU U MASNOJ LUCI, fra Petar Krasić

admin 1
0 0
Read Time:36 Second

U Crkvi sv.Ilije Proroka u Masnoj Luci kod Blidinja posjetili smo fra Petra Krasića svećenikom, kroničarom, planinarom i graditeljem koji je i najzaslužniji za izgradnju crkve u Masnoj Luci. Neumoran svoju je istančanu osjećajnost i ljubav prema prirodi u ovim krajevima pretvorio u cjeloživotno poslanje opirući se povijesnim nedaćama i prkoseći vlastitim tegobama.

Podsjetimo Fra Petar Krasić rođen je 2. kolovoza 1935. godine u Čitluku. Doživotne zavjete položio je 29. listopada 1957. godine.

U ovom intervju fra Petar ispričao nam je o svom najranijem djetinjstvu, odrastanju, svojoj obitelji, te kako je započela gradnja Crkve sv. Ilije Proroka u Masnoj Luci kao i mnoge druge zanimljivosti njegovog životnog i vjerskog puta. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “KAKO SAM GRADIO CRKVU U MASNOJ LUCI, fra Petar Krasić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Lagani pad cijena goriva u Federaciji BiH

Cijene naftnih derivata na benzinskim crpkama u Federaciji BiH na početku godine nešto su niže u odnosu na prethodni mjesec. Prosječna cijena litre premium bezolovnog benzina 95 na današnji dan iznosi 2,50 KM, dok je cijena litre dizela 2,61 KM. U odnosu na prosječne cijene početkom dvanaestog mjeseca 2023. godine […]

Pretplatite se