LIVANJSKI MALIŠANI NA JEDAN DAN POSTALI POLICAJCI

admin
0 0
Read Time:33 Second

Auto moto klub Livno ( AMK Livno) i Auto moto savez u BiH ( AMSBIH), u suradnji sa PP Livno i Osnovnim školama, organiziraju prometno preventivnu i prometno edukativnu akciju „Počela je školska godina-zaštitimo djecu u prometu“.

Cilj akcije je preventivno djelovati i utjecati na sudionike u prometu da svojim općim pozitivnim ponašanjem u prometu doprinesu sigurnijem odvijanju prometa. Imajući u vidu činjenicu da učenici osnovnih škola, posebice djeca nižih razreda, spadaju u ugroženu skupinu sudionika u prometu, potrebno je učenike educirati o osnovnim pravilima ponašanja u prometu i upozoriti ih na opasnosti kojima su najčešće izloženi na putu od kuće do škole.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SPORTSKE IGRE HVIDR-a HVO H-B - "ŠNIDOR 2024."

Sportske igre Zajednice županijskih zajednica i udruga članova HVIDRA-e HVO Herceg Bosne uključuju natjecanja u raznim disciplinama, a okupile se oko 300 invalida iz cijele BiH. Ove igre simboliziraju snagu i nepokolebljivu volju branitelja, pružajući im platformu za natjecanje, međusobno druženje i podršku, te duhovnu i fizičku okrjepu, naglašeno je […]

Pretplatite se