SVEČANO OTVOREN VATROGASNI DOM U LIŠTANIMA KOD LIVNA

admin
0 0
Read Time:54 Second
U nedjelju, 28.srpnja na blagdan sv. Ane, u Lištanima kod Livna svečano i sa blagoslovom svećenika DVD otvorilo je svoje nove prostorije vatrogasnog doma “DVD-a Lištani”.
Izgradnja doma počela je 2022. godine, a svi oni koji su kupili ulaznicu za ovaj događaj podržali su rad ovog društva. Među brojnim gostima, podršku svojim sunarodnjacima došao je iskazati i Mate Rimac.
On je već ranije donirao novac za kupovinu vatrogasnog vozila, ali i samu izgradnju vatrogasnog doma.
Grad Livno predaje iznimu važnost i zahvalnost svemu što DVD sv. Ana čini te su kroz Stožer Civilne zaštite grada Livna ovo društvo proglasili službom Civilne zaštite.
Pripadnici DVD-a Lištani koje je osnovano 2018. godine ranije su opremu čuvali po garažama i u staroj ambulanti, a sada će konačno imati svoj prostor.
”Hvala i našim donatorima, gostima, svećenicima, stvarno povijesni dan za naše malo društvo. Srce k’o kuća!”, poručili su iz DVD-a Lištani.
Svečanosti su prisustvovale brojne vatrogasne postrojbe i dobrovoljna vatrogasna društva iz BiH i Hrvatske, a čak i iz Austrije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

OBOREN REKORD - NA POSUŠKIM IGRAMA BEZ GRANICA VIŠE OD 800 NATJECATELJA

Proteklog vikenda, po 14. put, na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju održao se jedan od najposjećenijih događaja Posuškog lita – Posuške igre bez granica. Da će ovo biti jedne od najposjećenijih igara, dalo se naslutiti po dugačkim redovima za prijavu koje su pristizale proteklih 14 dana. Na kraju se natjecalo […]

Pretplatite se