OTVORENE NOMINACIJE ZA NAJPOŽELJNIJEG NEŽENJU HERCEGOVCA

admin
0 0
Read Time:54 Second

Udruga “Hercegovka godine” iz Mostara, treću godinu za redom organizira manifestaciju “Biramo najpoželjnijeg Hercegovca neženju”

Prijave za natjecanje u projektu pod nazivom “Biramo najpoželjnijeg neženju Hercegovca” su otvorene od 17. ožujka i trajat će 07. travnja, nakon čega slijedi glasovanje.

Osnovni uvjet za natjecanje je da je prijavljeni kandidat Hercegovac bez obzira na mjesto stanovanja.

Mogu se nominirati slobodni momci, rastavljeni i udovci.

Nominacije se zaprimaju isključivo putem e-mail adrese: hercegovkagodine@gmail.com

Uz nominaciju je potrebno da posjedujete suglasnost osobe koju nominirate, njegovo ime i prezime, trenutačno mjesto boravka, zanimanje, te priložiti fotografiju i navesti u par riječi ili rečenica koje su to dobre osobine koje krase tog kandidata. Također, potrebno je upisati njegov trenutačni status (momak, rastavljen, udovac) i e-mail adresu od kandidata.
” Hercegovina je “rasadnik” dobrih, čestitih, poštenih, zgodnih i vrijednih ljudi, te se stoga nadamo da će biti nominranih i ove godine. Kroz ovu manifestaciju osim što činimo vrijeme veselijim i optimističnijim, također promoviramo našu Hercegovinu, ljude i običaje ovog posebnog kraja” – kazala je Daniela Škegro predsjednica Organizacijskog odbora izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja”

Hercegovka.net

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kvesić: Nova pedijatrija SKB-a Mostar bit će među najsuvremenijima u Europi

Radovi na novoj zgradi Klinike za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar privode se kraju, a ravnatelj mostarske bolnice Ante Kvesić najavio je kako će, kada bude završena, to biti jedna od najsuvremenije opremljenih klinika u ovom dijelu Europe. – Mislim da se uopće ne bi trebalo govoriti koliko […]

Pretplatite se