300 DJEVOJČICA IZ BIH I RH NA TRADICIONALNOJ SMOTRI MAŽORETKINJA “PK PAGANINI” U LIVNU

admin
0 0
Read Time:39 Second

 

U Livnu je održana tradicionalna smotra mažoretkinja PK “Paganini” koje je počeo djelovati 1997.godine pa se s razlogom može reći da je plesni klub Paganini pokretač i utemeljitelj plesa kao kulture, sporta i umjetnosti u ovom dijelu regije BiH.

Na tradicionalnoj smotri prisustvovalo je 6 timova mažoretkinja, mažoretkinje iz Livna kao domaćini, mažoretkinje iz Neuma, Ljubuškog, Baške Vode te gostujući timovi iz Kaštela i Vodica.

U sportskoj dvorani Dalibor Perković Dali održan je program s izvedbama timova. Program su zajedničkom točkom otvorile članice PK Paganini iz Livna, Neuma i Ljubuškog, zatim su počele zajedničke izvedbe.

Generalni pokrovitelj tradicionalne smotre mažoretkinja je Središnji državni ured za Hrvate izvan RH, a supokrovitelj manifestacije je Vlada HBŽ. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ivan Penava o funkcioniranju Vlade i očekivanjima od novih ministara: Silna su podmetanja, neka se zakonski sve utvrdi

Primopredaju ministarstava i početak rada nove Vlade, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava pratio je iz Vukovara. Reporterki Dnevnika Nove TV Marini Bešić Đukarić otkrio je što očekuje od svojih ministara i kako će funkcionirati na novim dužnostima. “Očekujem da se što prije uspostavi stabilna Vlada, odnosno da se što prije […]

Pretplatite se