Vinski turnir na Golf terenu Topala u Posušju

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Priču o ovom turniru počinjemo pod sloganom “Oću da nam bude lipo” u petak i subotu (27. i 28. listopada) na Golf terenu Topala u Posušju, održat će se ”15. Vinski turnir u golfu Posušje 2023.”

Turnir sa izuzetno pozitivnom energijom pun solidarnosti i razumijevanja, golf turnir na kojem svi sudionici igraju opušteno, možda i zbog vina, ali i s pobjedničkom ambicijom, jer uz pehar glavna nagrada je pršut.

Za vrhunsko vino na tradicionalnom vinskom turniru ove godine, pobrinula se Vinarija Čitluk, ovogodišnji prijatelj turnira sa svojim sortnim vinima.
Naravno, tu svakako moramo spomenuti i vino koje piju i preferiraju golferi, a to je vino Teuta.

“Ovo je jedan specifičan turnir na kojem se promovira golf teren Topala u Posušju, ali promovira se i općina Posušje u Zapadnohercegovačkoj županiji, zajedno s vinom.”-kazao nam je organizator ovog turnira Mario Mandurić iz Golf kluba Posušje, pozivajući sve da lijep vikend iskoriste dolaskom na posuški golf terenu i uživaju u dobroj igri golfera i druženju, te da se okušaju u ovom sportu.

Gospodin Mandurić je, uz to, na turnir najavio dolazak više od osamdeset golfera iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije, Švedske, ali i što je za ovaj kraj jako neobično i golfere iz SAD-a, Kanade, Australije uz dolazak više profesionalnih igrača golfa.

Također, jako interesantna priča ovog turnira, na dvije rupe koje domaćin odredi biti će postavljeno vino i pršut gdje se može stati, kušati hercegovački pršut i naravno popit 1 dcl vina i sa time se umanjuje jedan udarac u igri.

Kao uvertira ovom sportskom događaju koji počinje u petak, u četvrtak večer uoči turnira, u Restoranu Fontana u Posušju bit će party na kojem će golfere, ali i druge goste zabavljati dobro nam poznati Nikola Begić.

Kako imamo, ove godine, iznimnu posjećenost, turnir će se igrati dva dana, petak i subotu.

brotnjo.info Foto: Pixabay

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U ovoj županiji mladi bi trebali dobiti po 12.000 KM za kupovinu stana

Javni poziv za subvencioniranje rješavanja stambenog pitanja mladih u Županiji Sarajevo bit će raspisan najkasnije sljedećeg tjedna. Vlada Županije Sarajevo osigurala je 5,5 milijuna KM u ovogodišnjem proračunu za ovu namjenu, piše Klix.ba. Sljedeća sjednica Vlade Županije Sarajevo bit će održana u četvrtak te bi javni poziv trebao biti objavljen […]

Pretplatite se