Messi nominiran za najboljeg novaka u MLS-u

admin
0 0
Read Time:33 Second

Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi jedan je od trojice finalista za nagradu za najboljeg novaka u MLS-u, iako je odigrao samo šest ligaških utakmica za Inter Miami.

Argentinac (36) je sa svojom novom momčadi osvojio Liga kup, natjecanje američkih i meksičkih momčadi, međutim u prvenstvu MLS-a Inter nije stigao do play-offa.

Dva Messijeva konkurenta za nagradu su grčki napadač Giorgos Giakoumakis iz Atlanta Uniteda i njemački veznjak Eduard Lowen iz St. Louis Cityja.

Bivši igrač Barcelone, međutim, nije izabran među finaliste za MVP titulu za koju konkuriraju Gabonac Denis Bouanga (Los Angeles FC) te Argentinci Luciano Acosta (FC Cincinnati) i Thiago Almada (Atlanta United).

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Mladima u Federaciji posao će nakon četiri mjeseca na birou biti zajamčen

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike priopćilo je da je u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH jednoglasno usvojena Strategija zapošljavanja u FBiH za period 2023-2030. godine. Da bi ova strategija bila konačno usvojena potrebno je da ju potvrdi i Dom naroda Parlamenta FBiH. Iz Ministarstva navode da se Strategija zapošljavanja […]

Pretplatite se