Liverpool će biti grad domaćin Eurosonga 2023. godine

admin
0 0
Read Time:46 Second

Liverpool je bio jedan od 20 gradova koji su se natjecali za titulu domaćina natjecanja za pjesmu Eurovizije, koje se ove godine održava u Velikoj Britaniji.

Ujedinjeno Kraljevstvo ranije je bilo domaćin natjecanja osam puta, a četiri se puta ono održalo u Londonu. Posljednji je put tamo u održano 1998. u Birminghamu. Britanska javna radiotelevizijska korporacija pojasnila je da se u procesu izbora fokusirala na one britanske gradove koji su se ranije dokazali kao dobri domaćini velikih međunarodnih događanja.

Domaćin natjecanja iduće je godine trebala biti Ukrajina, nakon što je ukrajinska folk-rap grupa Kalush Orchestra u svibnju pobijedila na natjecanju u Torinu no Europska radiodifuzna unija (EBU), koja upravlja Eurovizijom, zaključila je da Ukrajina ne može jamčiti sigurnost za više od 10.000 ljudi uključenih u produkciju i još 30.000 obožavatelja.

Ukrajinska vlada pristala je na to da se događaj realizira u organizaciji Velike Britanije, ali mora odisati ukrajinskim duhom i obilježjima.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Mostaru osoba autom udarila pješaka

Jutros oko 8 sati na magistralnoj cesti M-17 u naselju Mazoljice u Mostaru došlo je do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Kako Hercegovina.info saznaje, osobni automobil je naletio na pješaka koji je prelazio magistralnu cestu. Od zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći koja se jutros oko 8 sati […]

Pretplatite se