U STARAČKOM DOMU TOMISLAVGRAD SVEČANO OTVOREN ODJEL FIZIKALNE TERAPIJE

admin
1 0
Read Time:43 Second

U Staračkom domu u Tomislavgradu svečano otvoren Odjel fizikalne terapije.

Ovaj projekt, čija vrijednost iznosi nešto više od 30 000 KM, podržan je i realiziran uz potporu EUFOR-a – Turske vojne misije u BiH.

Na svečanosti su uz ravnatelja, djelatnike i korisnike ustanove, sudjelovali i načelnik općine Tomislavgrad Ivan Buntić, predsjednik OV Tomislavgrad Ilija Papić, ministar rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ Momčilo Bajić, pripadnici EUFOR-a i liječnici Doma zdravlja Tomislavgrad.

Nakon uvodnog programa i primopredaje plaketa i zahvalnica, presijecanjem vrpce i službeno je otvoren Odjel fizikalne terapije.

Često se umanjuje vrijednost fizikalne terapije u Staračkom domu a koliko je važna i koji je njen cilj te kako i koliko su štićenici Doma zadovoljni novim i lakšim načinima izvođenja terapija pogledajte u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prijedlog Vlade: Četiri vrste likvidacije poslovnih subjekata

Novim zakonskim rješenjem želi se zaokružiti sustav procesnih normi koje se primjenjuju prilikom provedbi likvidacijskog postupka i otkloniti svaka dilema oko primjene drugih procesnih zakona… Vlada Federacije BiH utvrdila je, na današnjoj sjednici u Sarajevu, na prijedlog Federalnog ministarstva pravde Nacrt zakona o likvidacijskom postupku i uputila ga u parlamentarnu […]

Pretplatite se