Mostar traži program za Advent i doček Nove godine

PROTV
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Grad Mostar objavio je javni poziv za iskaz interesa za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru 2021. i Doček Nove 2022. na otvorenom.

“Programe želimo sukreirati uz sudjelovanje građana pa pozivamo ustanove, udruge i pojedince da predlože programe koji će uključivati kulturne, umjetničke, obrazovne, zabavne, animacijske i druge slične aktivnosti pogodne za najširu publiku, djecu i/ili odrasle, i za izvođenje na otvorenom. Zabavni programi u okviru navedene manifestacije odvijat će se u razdoblju od 15. prosinca 2021. do 2. siječnja 2022. godine”, priopćeno je iz Grada Mostara.

Prijedlozi programa podnose se u slobodnoj formi i moraju sadržavati naziv programa, nositelje programa, kratak opis i strukturu, te troškovnik programa.

Sve prispjele prijedloge vrednovat će Služba za kulturu Grada Mostara kao nositelj aktivnosti zabavnog programa Adventa 2021. i dočeka Nove godine, a zajedno s MC Pavarotti i Hrvatskim domom hercega Stjepana Kosače u svojstvu producenata i organizatora događaja odabrat će i podržati programe.

Informacija o objavi Poziva bit će objavljena i u drugim javnim glasilima, sva dodatna pojašnjenja o pojedinostima mogu se dobiti putem elektroničke pošte “kultura@mostar.ba”, a na istu adresu u elektronskoj formi predlagatelji programa mogu podnijeti svoje prijave programa te u predmetu navesti “Prijedlog programa-Advent u Mostaru i Doček nove 2022”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

UHIĆENJE NASRED ČITLUKA Kod uhićenih pronađeni amfetamin, speed i trava

Zbog zlouporabe narkotika na području općine Čitluk dvije osobe lišene slobode U zajedničkoj akciji službenika Federalne uprave policije i policijskih službenika Policijske stanice Čitluk, a po ovlaštenju Županijskog tužiteljstva u Mostaru i Općinskog suda Čitluk, jučer su u večernjim satima, na području užeg centra općine Čitluk, dvije muške osobe lišene […]

Pretplatite se