UHIĆENJE NASRED ČITLUKA Kod uhićenih pronađeni amfetamin, speed i trava

admin
0 0
Read Time:52 Second

Zbog zlouporabe narkotika na području općine Čitluk dvije osobe lišene slobode

U zajedničkoj akciji službenika Federalne uprave policije i policijskih službenika Policijske stanice Čitluk, a po ovlaštenju Županijskog tužiteljstva u Mostaru i Općinskog suda Čitluk, jučer su u večernjim satima, na području užeg centra općine Čitluk, dvije muške osobe lišene slobode zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“, piše brotnjo.info.

Tijekom akcije kodnog naziva imena „Lipa“ izvršen je pretres osobnog vozila koje je koristio jedan od osumnjičenih D.L. a potom i stambenog objekta – stana u kojem je zatečen i drugoosumnjičeni S.K.

Pri pretresima je izuzeta određena količina materije koja izgledom i stanjem asocira na opojne droge kanabis, speed i amfetamin.

Osobe lišene slobode sprovedene su u prostorije PS Čitluk na daljnju kriminalističku obradu. Od izvora bliskog istrazi doznajemo da su osobe lišene slobode zaposlene na području općine Čitluk u lokalnoj pekarnici, a potječu s područja općine Jablanica i Zenica. Slijedi detaljni rad te podnošenje Izvješća nadležnom županijskom tužiteljstvu u Mostaru.

hercegovina.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Otvoren put za dolazak većeg broja stranih radnika u BiH

Prema objavljenoj odluci o utvrđivanju godišnje kvote radnih dozvola za zapošljavanje stranaca u BiH za 2022., broj dozvola u prerađivačkoj industriji za FBiH je s ranije predloženih 70, na inzistiranje Udruge poslodavac FBiH, povećan na 300.Vijeće ministara BiH je na prijedlog Ministarstva civilnih poslova donijelo odluku o utvrđivanju godišnje kvote […]

Pretplatite se