Thompson je objavio molitvu za bolesnog sina Antu Mihaela (17)

admin
0 0
Read Time:41 Second

Pjevač Marko Perković Thompson (55) objavio je na službenoj Facebook stranici molitvu za ozdravljenje za svog teško bolesnog sina Antu Mihaela (17).

Ante Mihael je početkom srpnja završio u bolnici zbog zatajenja srca, a Thompson je zbog sinovog zdravstvenog stanja otkazao sve koncerte.Thompson je 8. srpnja otkazao svoj nastup u Donjim Andrijevcima, a umjesto njega nastupio je Miroslav Škoro. Markov menadžer Denis Pletikosa tada je rekao da čekaju da se Antino stanje poboljša.- Ništa nabolje nije išlo.

Čekamo da se stanje poboljša, da se nešto dobro dogodi. To svi očekujemo da će se dogoditi. Nemam ništa pametno više za reći osim da se molimo i čekamo najbolje – izjavio je Pletikosa tada za 24sata.Na društvenim mrežama, Thompson je i ranije objavljivao molitve za svoga sina pa je tako u kolovozu podijelio molitvu Gospi.

pogled.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Uhićen jedan od najmonstruoznih ubojica u BiH

Mišo Petković (42) iz Doboja, a koji je uhićen zbog zelenaštva u Banja Luci, jedan je od najmonstruoznijih ubojica porijeklom iz Bosne i Hercegovine. Kako saznaje Srpskainfo, radi se monstrumu iz Doboja, a koji iza sebe ima brojna najteža krivična djela. Već je odslužio kazne za dva ubojstva i silovanja, […]

Pretplatite se