Zvonko Milas, nositelj liste u XI. izbornoj jedinici i kandidati s liste Nataša Pavić, Ana Andrić i Ivan Gugan posjetili su grad Tuzlu

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second
Zvonko Milas, nositelj liste u XI. izbornoj jedinici i kandidati s liste Nataša Pavić, Ana Andrić i Ivan Gugan posjetili su grad Tuzlu, te obišli neke od projekata koje podupire hrvatska vlada od novoizgrađenog Hrvatskog kulturnog centra sv. Franjo do Katoličkog školskog centra sv. Josip u Tuzli gdje su se susreli i s predstavnicima Hrvata ove županije.
“Puna potpora i podrška HDZ-u i premijeru Plenkoviću najmanje je što možemo učiniti, kako bi zahvalili na svemu što čini za Hrvate u Tuzlanskoj županiji i cijeloj BIH”, poručila je Nataša Pavić, kandidatkinja na listi HDZ-a u XI. Izbornoj jedinici koja dolazi upravo iz ove županije.
Ivan Gugan, kandidat s liste koji dolazi iz Mađarske naglasio je važnost snažnijeg međusobnog povezivanja Hrvata diljem svijeta.
”Jedna smo velika globalna obitelj, bez obzira gdje živimo. To sutra može biti naša prednost i naša snaga”, poručio je Gugan te dodao kako vjeruje u snagu hrvatskog zajedništva pod vodstvom HDZ-a i u narednom mandatu.
“Nastavljamo zajedno raditi i graditi. Nastavljamo suradnju i ubuduće, a sve s jednim ciljem boljeg života naših ljudi u ovoj županiji i cijeloj BIH”, istaknuo je Milas.
HDZ XI. IZBORNA JEDINICA
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Andrej Plenković otvara Mostarski sajam

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2024. održat će se od 16. do 20. travnja, a ravnateljica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak smatra kako je razina kvalitete ovogodišnjeg izdanja podignuta za stepenicu više. Na sajamskoj priredbi sudjelovat će više od 800 izlagača, zemlja partner je Republika Hrvatska, a Sajam će otvoriti hrvatski premijer […]

Pretplatite se