Pulsaši u Vitezu imali sjajne nastupe i izborili medalje

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Polovica travnja donijela nam je još jedan izlet u Vitez na utrku koja se trči za „Svjetski dan bubrega“ s ciljem snažnijeg osvještavanja o važnosti zdravlja i preventivnim mjerama koje nas mogu održati u najboljem stanju.

Iako je tek proljeće, temperature su ljetne, a vrućine pasje, međutim kad organizator kreira dobru domaćinsku atmosferu, nepovoljne okolnosti padaju u drugi plan. U Vitezu je tako uvijek pa i ovaj put. Kao potvrda dobre organizacije, najbolji je pokazatelj broj sudionika, kojih je bilo više od 250.

Naš klub predstavljalo je čak 15 članova pa bijelo-crveni nisu prošli neopaženo kako u kvantitativnom, tako ni u kvalitativnom smislu. Sjajni smo bili u apsolutnoj ženskoj, muškoj i dobnoj kategoriji. Naš proslavljeni junior Džemal Bukvić utrku je završio za 17,32 te je u poretku muškaraca bio drugi, s 2 sekunde zaostataka za pobjednikom. Treći je bio naš također elitni mladić –Josip Martinović s vremenom 17,43. Od muškaraca još ističemo ističemo i nastup našega Ante Klišanina. Učitelj je do cilja došao za 20,29 te u kategoriji muškaraca starijih od 50 godina osvojio prvo mjesto. Bravo momci, ponosni smo na vas.

Od žena poseban naglasak stavljamo na nastup naše Vesne Ćavar, koja je istrčala najbolju peticu u dosadašnjoj karijeri. U prvoj polovici utrke bila je peta u poretku žena, da bi do kraja došla do drugog mjesta s vremenom 21,37, čime je osobni rekord pomjerila za nevjerojatne 62 sekunde. Svaka čast, Vesna, po tvom ćemo nastupu pamtiti ovaj dan.

Odlične nastupe i rezultate zabilježili su i naši ostali članovi: Josipa Baković (23,42), Matija Drmić (25,18), Jelena Zorić (28,28), Ana Ćosić (30,42), Dragica Čolina (31,26), Mira Kovačević (33,49), Perica Galić (21,36), Smiljenko Vekić (23,36), Vlatko Kovačević (24,02), Drago Jurič (24,28) i Josip Škorić (27,37). Bravo ekipa!

Provod poslije utrke također je bio na razini te su se svi sudionici petice u Vitezu kući vratili s punim baterijama i raspoloženjem za pet.

AK Puls Tomislavgrad 

Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Mađari od Nijemaca preuzimaju milijunski projekt u BiH

Nakon što je nedavno priopćeno da će Mađarska preuzeti pojedine projekte u Republici Srpskoj čije je financiranje otkazala Njemačka – pojavljuju se konkretne investicije. Naime, kako je rečeno, Mađarska između ostalog preuzima financiranje projekta “Prikupljanje i pročišćavanje otpadnih voda” u Bosanskoj Gradišci. U naredne dvije i pol godine, kako je […]

Pretplatite se