Rijeka i Hajduk bez golova! Bili bez udarca u okvir gola

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Rijeka i Hajduk odigrali su bez golova u derbiju 8. kola SuperSport HNL-a i tako i jedni i drugi propustili odvojiti se od Dinama na vrhu tablice. Ostali su na prvome mjestu, ali sad sa samo dva boda više od branitelja naslova, koji je sinoć razbio Lokomotivu 5:1.

Dobra šansa Stipe Perice u završnici i pokušaj Šimuna Hrgovića iz prvog poluvremena sve je što su jadranski rivali uspjeli napraviti u 90 minuta na Rujevici. I jedni i drugi uglavnom su došli ne izgubiti pa u takvoj igri puno prostora za šanse u napadu nije ni bilo.

Gennaro Gattuso je malo iznenadio sastavom, ostavivši na klupi Rokasa Pukštasa, ali drugih iznenađenja u utakmici nije bilo. Prvu konkretniju situaciju vidjeli smo u 30. minuti, kad je Radeljić s desne strane ubacio u peterac, no Galešić u padu i u gužvi nije uspio ugurati loptu u gol.

Hajduk je odgovorio pet minuta kasnije preko spomenute šanse Hrgovića. Livaja ga je odlično proigrao na desnoj strani, ali je Radeljić blokirao udarac, koji je mogao biti jako opasan. U nastavku je Hajduk bio nešto aktivniji, ali nije napravio baš ništa pred golom Zlomislića.

Splićani su se orijentirali na ubačaje na Livaju i kasnije Pukštasa, koji je ušao s klupe, ali Hajduk u ovih 90 minuta nije uputio nijedan udarac u okvir. S druge strane, Rijeka je u 90. minuti mogla doći do pobjede, ali je Stipe Perica u jako dobroj situaciji tukao preko gola. Najzadovoljniji ovim ishodom bit će Dinamo, koji se približio vodećima na dva boda zaostatka.

 

Grude.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Umjetna inteligencija u medijskom prostoru

Iako su procjene da će u idućih trideset godina sve industrije, školstvo, zdravstvo i javna uprava na neki način primijeniti umjetnu inteligenciju, njezin koncept, prema ranijim istraživanjima, trenutačno u BiH razumije tek nešto 1 posto stanovništva. Neznatno je bolja situacija kada su u pitanju novinari odnosno mediji, piše Večernji list […]

Pretplatite se