Održane javne rasprave o Nacrtu prostornog plana općine Tomislavgrad

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

U svrhu provedbe i usvajanja Prostornog plana općine Tomislavgrad, kojim se utvrđuju uvjeti za uređenje prostora općine, određuje svrhovito organiziranje, korištenje i namjena zemljišta te mjere i smjernice za zaštitu prostora, Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno – komunalne poslove Općine Tomislavgrad organizirala je prezentacije i javne rasprave o Nacrtu prostornog plana u naseljima naše općine.

Ukupno je održano 10 javnih rasprava na kojima je sudjelovalo oko 500 građana te su istima djelatnici nadležne općinske službe predstavili Nacrt prostornog plana i ukazali na važnost ovog dokumenta s obzirom na to da se on donosi prvi put, a poseban naglasak stavljen je na građevinska područja.

Građani su, postavljanjem pitanja i davanjem konstruktivnih prijedloga kojih je dosad podneseno oko 100, imali mogućnost aktivno sudjelovati u ovom procesu što je i bio cilj lokalne uprave, a sve kako bi se uključio što veći broj građana te se donio što kvalitetniji strateški dokument.

Također, još jednom se pozivaju svi zainteresirani građani da izvrše uvid u Nacrt prostornog plana općine Tomislavgrad, a isti je dostupan na službenoj stranici Općine i u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove do 10. srpnja 2024. godine.

 

 

 

 

Općina Tomislavgrad

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Talijani objavili popis za Euro. Ovo su igrači protiv kojih će se boriti vatreni

Italija će natup na prvenstvu otvoriti protiv reprezentacije Albanije u subotu, 15. lipnja (21 sat), u Dortmundu. 24. lipnja (21 sat) u Leipzigu Spallettijeve izabranike čeka obračun s Hrvatskom Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Luciano Spalletti u četvrtak je odredio 26 nogometaša koji će Italiju predstavljati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, gdje će branitelji […]

Pretplatite se