Molitva Presvetom Srcu Isusovu

admin
0 0
Read Time:39 Second

Prvi petak nakon tijelovske osmine Katolička Crkva slavi blagdan Presvetog Srca Isusova, na temelju ukazanja Srca Isusova sv. Mariji Margareti Alacoque 1675. godine.

U duvanjskome kraju blagdan Presvetoga Srca Isusova na poseban način se slavi u Kongori, Dučiću i Rošnjačama gdje će pučka misna slavlja biti u 11 sati.

Povodom ovoga blagdana Presvetoga Srca Isusovu donosimo jednu lijepu molitvu.

Molitva Srcu Isusovu za nutarnji mir:

Presveto Srce Isusovo, udijeli mir mojoj duši i pomozi mi da se oslobodim od (izreci nakanu). Stavljam sve svoje brige i strahove u ranu Tvoga Presvetog Srca i podlažem se Tvojoj savršenoj volji, koja zna što je za mene najbolje. Dovoljna mi je samo Tvoja ljubav i njoj se predajem. Želim Ti biti odan i vjerovati Tvojoj riječi. Amen!

Tomislavcity/Laudato.hr

Foto: Arhiv/Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Održane javne rasprave o Nacrtu prostornog plana općine Tomislavgrad

U svrhu provedbe i usvajanja Prostornog plana općine Tomislavgrad, kojim se utvrđuju uvjeti za uređenje prostora općine, određuje svrhovito organiziranje, korištenje i namjena zemljišta te mjere i smjernice za zaštitu prostora, Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno – komunalne poslove Općine Tomislavgrad organizirala je prezentacije i javne rasprave o […]

Pretplatite se