PROŠETALI SMO DUBROVNIKOM

admin
0 0
Read Time:43 Second

Na ulasku u Jadransko more Dubrovnik je prva otocima zaštićena točka na pomorskom putu od istoka prema zapadu, a dolinom Neretve najbrže je povezan s unutrašnjošću.

Povijest je prisutna u svakom dijelu ovoga Grada, jer on je u isto vrijeme grad muzej i živa pozornica, idealan spoj povijesti i suvremenosti. Svaki kutak jadranskog bisera, kako ga nazivaju, posjeduje svoju vrijednost.

Okružen je jedinstvenim srednjovjekovnim zidinama dugim 1940 metara koje su očuvane u svom izvornom obliku i otvorene posjetiteljima kao najveća atrakcija Dubrovnika. Kao jedan od prvih u Hrvatskoj, od 1979 godine grad uživa zaštitu svjetske organizacije UNESCO.

Zahvaljujući svojoj bogatoj povijesti, zemljopisnom položaju, blagoj klimi, tradicionalnoj ljubaznosti, znanju i iskustvu u turizmu Dubrovnik je prepoznat na turističkim tržištima po visokoj kvaliteti svog turističkog proizvoda.

Ekipa PRO TV-a se prošetala Dubrovnikom, pogledajte što su zabilježili.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

EMISIJA: HRVATSKI BRANITELJI ISKUSTVA I ISPOVIJESTI

GOST U OVOTJEDNOJ EMISIJI DAVOR KOLENDA Travničanin Davor Kolenda, nakon rata nastanjen u Mostaru, osnivač je i bivši direktor kompanije VilaKol, iz Nove Bile, i direktor humanitarne organizacije ProVita, iz Mostara.  

Pretplatite se