HRK Grude čeka Europa

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Najuspješniji grudski sportski klub, ženski HRK Grude, deveterostruki prvak BiH, još je “na ladanju”. No, odmor prestaje već u ponedjeljak, 5. kolovoza, kada su na redu liječnički pregledi, a dan poslije počinju pripreme za novu sezonu.

Grude, kao aktualne prvakinje BiH, očekuje i novi nastup na međunarodnoj pozornici. U Kupu EHF-a “Kćeri bure” izvukle su u 2. kolu ciparski klub Athieona.

– Ne znamo za sada ništa o našim protivnicama. No, valjda ćemo navrijeme “pokupiti” neke podatke. Vremena imamo jer prva je utakmica predviđena tek za 5./6. listopada na Cipru. Uzvrat je u Grudama. Stupili smo u kontakt s Cipranima te pokušavamo dogovoriti da se oba susreta igraju u Grudama,  također u tijeku su i pripreme za naš tradicionalni, ove godine 7. Festival rukometa, koji će s održati u Grudama od 20. do 24. kolovoza – rekao je predsjednik HRK Grude Zoran Trlin.

– Od sadržaja predviđen je petodnevni kamp te ženski rukometni turnir i trenerski seminar za bh. trenere. Seminar je ove godine obvezan za sve trenere Premijer lige BiH. Bio je obvezan i do sada, ali samo za trenere iz Federacije BiH. Za sve sudionike kampa s poznatim svjetskim rukometnim stručnjacima bit će organizirani zanimljivi treninzi i obilazak Avanturističkog parka Peć-Mlini, kao i tematske karaoke večeri i uživanje u prelijepom bazenu u Marića gaju – dodao je.

Kako kaže predsjednik Trlin, na rukometnom turniru nastupit će četiri ženske rukometne ekipe. Uz domaće Grude, bit će po jedna ženska ekipa iz BiH te ekipe iz Hrvatske i Srbije. Lista s imenima svih trenera koji će održati treninge i predavanja u kampu i na seminaru još nije kompletirana.

Sve medalje i prva mjesta s ovim klubovima i hrvatskom reprezentacijom teško je nabrojiti – treba nam puno prostora…

Spomenimo na kraju da će grudske “Kćeri bure” nastupiti na turniru u Tešnju od 29. do 31. kolovoza, gdje će zaigrati ukupno šest ženskih rukometnih ekipa iz BiH i susjednih zemalja.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Inicijativa za uvođenje elektronskog bolovanja u Federaciji BiH.

Federalni zastupnik Admir Čavalić (SBiH) pokrenuo je u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine inicijativu za uvođenje elektronskog bolovanja u Federaciji BiH. Inicijativa je upućena prema Federalnom ministarstvu zdravstva i Zavodu zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH. Kao što smo u nekim županijama implementirali sistem e-recepta, elektronskih knjižica i slično, […]

Pretplatite se