Otvaraju se dodatni granični prijelazi između BiH i Hrvatske

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Od 1. kolovoza između Bosne i Hercegovine i Hrvatske bit će otvoreno više graničnih prijelaza koji su namijenjeni lokalnom stanovništvu.

Mješovito povjerenstvo za praćenje provedbe Ugovora između BiH i Republike Hrvatske o graničnim prijelazima je donijelo sljedeće odluke:

  • Odluke kojim se odobrava privremeni međunarodni promet putnika preko stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet Vaganj – Bili Brig, Gabela – Gabela Polje I, Kozarska Dubica – Hrvatska Dubica, Orahov Do – Slano i Drinovačko Brdo – Slivno, u trajanju od tri mjeseca, odnosno do održavanja iduće sjednice Mješovitog povjerenstva, a radno vrijeme ovih graničnih prijelaza je 24 sata.
  • Odluke kojim se privremeno mijenja radno vrijeme stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet Vinica – Aržano Pazar, Subašići – Dvorine, Tržačka Raštela – Kordunski Ljeskovac, Zagrad – Pašin Potok, Kaldrma – Lička Kaldrma i Prolog – Podprolog. Radno vrijeme ovih graničnih prijelaza je svaki dan 24 sata, u trajanju od tri mjeseca, odnosno do održavanja iduće sjednice Mješovitog povjerenstva.
  • Odluke kojim se u razdoblju od 1. 8. 2024. godine do 1. 10. 2024. godine odobrava privremeni međunarodni promet putnika preko stalnih graničnih prijelaza za pogranični promet Duži – Imotica, Čitluk – Jovića Most i Drinovci – Sebešina, a radno vrijeme ovih graničnih prijelaza je 24 sata.
  • Odluka kojom se odobrava privremeni međunarodni promet putnika preko stalnog graničnog prijelaza za pogranični promet Hadžin potok – Bogovolja, od 1. 8. 2024. godine u trajanju od tri mjeseca, odnosno do održavanja iduće sjednice Mješovitog povjerenstva, a radno vrijeme ovog graničnog prijelaza je 24 sata.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Vatrogasci “padaju s nogu” zbog desetina intervencija: Mate Jurković: Odgovorno tvrdim da je u 95 % slučajeva kriv čovjek

Na jugu naše zemlje požari se ne smiruju. Najteže je vatrogascima na području Čapljine i Mostara koji su na izmaku snaga, jer se dnevno suočavaju s desetinama požara koji izbijaju na ogromnom području koje pokrivaju, nerijetko i u isto vrijeme, prenosi Dnevni avaz. Protekli utorak je i za jedne i […]

Pretplatite se