BLATNICA MJESTO NAJVEĆE GLAZBENE FEŠTE U HERCEGOVINI

admin
1 0
Read Time:37 Second

„Blatničke note dobrote“ su postale simbol okupljanja žitelja ovog kraja, mjesto susreta domovinske i iseljene Hercegovine.

Sve je počelo 2012. godine kada je Goran Barbarić zajedno s Matom Bulićem i prijateljima pokrenuo hvalevrijednu inicijativu da se svake godine u Matinom rodnom mjestu organizira koncertni spektakl s plemenitom namjerom za prikupljanje novčanih sredstava za dobrotvorne i humanitarne projekte u zajednici i podršku najpotrebitijim društvenim skupinama.

Obzirom da traje odbrojavanje do velikog koncertnog spektakla „Blatničke note dobrote“ na kojem će Mate Bulić 12.08. u Donjoj Blatnici ponovno okupiti i udružiti svoje prijatelje, pjevače i brojne javne osobe u velikoj humanitarnoj misiji, porazgovarali smo sa “kraljem dijaspore” te pogledajte što je rekao za našu kameru.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U KUPRES PRISTIGLO 1000 NOGOMETAŠA - 1. ADRIA SKI CUP

Na Kupresu se u organizaciji Udruge Adria Cup od 9.8 do 11.8.2024.godine održava prvi međunarodni turnir u nogometu “Adria Ski Cup 2024” Uz domaće klubove iz okruženja pristigle su i renomirane ekipe Hajduka i Osijeka iz Hrvatske, BiH premijerligaši, dalmatinski klubovi, selekcija Crne Gore i brojni drugi klubovi. Turnir se […]

Pretplatite se