HNŽ: Prosvjetni djelatnici u srijedu izlaze na prosvjede

admin
0 0
Read Time:45 Second

Koordinacija sindikata osnovnih i srednjih škola HNŽ jednoglasno je odbila ponudu Vlade HNŽ te su potvrdili kako izlaze na prosvjede.

”Nakon najavljenog generalnog štrajka i prosvjeda, Vlada je sindikatima osnovnih i srednjih škola ponudila jednokratnu pomoć u iznosu od 1000 KM, povišicu od 5% tek od 1. 1. 2025. te vraćanje napredovanja promoviranim mentorima i savjetnicima automatizmom u iznosu od 5 i 8 posto, članstvo se jednoglasno izjasnilo da je ponuda nedovoljna”, potvrdili su iz Sindikata osnovnih i srednjih škola HNŽ.

Vodstvo sindikata je dobilo mandat za boriti se dalje u ostvarenju boljih prava.

”Vladu ćemo izvijestiti o rezultatu te da u srijedu slijedi prosvjed i štrajk. Spremni smo za daljnje pregovore. Nadamo se kako ćemo do početka generalnog štrajka 9. 9. dogovoriti rješenje koje će biti zadovoljavajuće za obje strane, a posebno u interesu djece i roditelja”, priopćeno je iz Sindikata osnovnih i srednjih škola HNŽ.

 

Hercegovina info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

SLIJEDI KAZNENA PRIJAVA 28-godišnjak iz BiH pokušao s tuđom putovnicom ući u Hrvatsku

Protiv državljanina BiH, koji je prilikom ulazne granične kontrole policijskim službenicima u Hrvatskoj na uvid dao tuđu putnu ispravu, slijedi kaznena prijava. Policijski službenici Postaje granične policije Vrbanja su 1. rujna 2024. godine u 16:04 sati na graničnom prijelazu Gunja kontrolirali 28-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine koji je prikrivajući identitet […]

Pretplatite se