SLIJEDI KAZNENA PRIJAVA 28-godišnjak iz BiH pokušao s tuđom putovnicom ući u Hrvatsku

admin
0 0
Read Time:41 Second

Protiv državljanina BiH, koji je prilikom ulazne granične kontrole policijskim službenicima u Hrvatskoj na uvid dao tuđu putnu ispravu, slijedi kaznena prijava.

Policijski službenici Postaje granične policije Vrbanja su 1. rujna 2024. godine u 16:04 sati na graničnom prijelazu Gunja kontrolirali 28-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine koji je prikrivajući identitet pokušao nezakonito ući u Republiku Hrvatsku, priopćeno je iz Policijske uprave vukovarsko srijemske.

Odbili mu ulazak

Prilikom granične kontrole na uvid je dao putovnicu Bosne i Hercegovine, no policijski službenici su posumnjali da se za prelazak državne granice koristi putnom ispravom izdanom na ime druge osobe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđen je njegov identitet, te je 28-godišnjaku rješenjem odbijen ulazak u Hrvatsku temeljem odredbi Zakona o strancima, dok će zbog kaznenog djela ‘zlouporaba osobne isprave’, nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava redovnim putem.

 

Hercegovina info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Mostar: Djeca sve češće traže psihološku pomoć

Nasilje među vršnjacima je sveprisutni problem koji pogađa mnoge zajednice širom svijeta, uključujući i Mostar. Kao grad s bogatom kulturnom i povijesnom baštinom, suočava se s različitim izazovima u području obrazovanja i socijalizacije mladih. Spektar negativnih posljedica je ogroman, a žrtve nasilja često doživljavaju razne oblike psihičkih oboljenja, prenosi federalna.ba. […]

Pretplatite se